fahne_ENG_100x66

Disclaimer

Galerie Miek Versteden
Elbeplantsoen 73
5704 KX Helmond
Nederland
telefoon: 0031 (0)492 515744

miekversteden@upcmail.nl
www.art-versteden.com


Na telefonische afspraak bent u van harte welkom in de galerie op bovenstaand adres.
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail aan miekversteden@upcmail.nl.


Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Alle afgebeelde teksten en afbeeldingen van de kunstwerken op de webpages art-versteden.com  zijn eigendom van Miek Versteden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen, of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de kunstenaar. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Webconcept en -design:
Deze website is geconstrueerd en wordt beheerd door webmaster Georges P. van der Wolf, Trier, Duitsland. Webhosting door Melon Informationstechnologie GmbH, Wenen, Oostenrijk.
U kunt deze webpages het beste bekijken met MS Internet Explorer* 6.0 of hoger en een beeldinstelling van 1024x768 pixel. Heeft u vragen over de website? Stuurt u een e-mail aan de webmaster: vanderwolf@outlook.de (geen verkoop over dit adres!)

* MS Internet Explorer is een gedeponeerde merknaam van Microsoft Inc..

Disclaimer:
Het gebruik van deze webpages geschied op eigen risico en verantwoording. Miek Versteden en/of de webmaster kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen of beschadigingen aan uw systeem door het gebruik van deze website. Eventuele externe links zijn zorgvuldig uitgekozen. Voor de inhoud van deze externe links is de rechtmatige eigenaar verantwoordelijk. Stelt u hier onregelmatigheden vast, stuurt u dan alstublieft een e-mail aan vanderwolf@outlook.de.
Aan het gebruik van deze webpages kunnen geen rechten worden ontleend!